top of page

Convocatòria voluntariat

Benvolgut, benvolguda, L'Associació Garraf Coopera és una entitat sense ànim de lucre de Cooperació Internacional i Territorial, pel desenvolupament humà i sostenible. El treball conjunt amb la Cooperativa Justa Trama (radicada a Brasil) i el suport internacional a l'economia social i solidària que representa, és un dels valors de solidaritat i cooperació que ens mou des de fa molts anys. D'un temps ençà, l'entitat ha ampliat el seu àmbit d'actuació a la Cooperació Local i Territorial. L'entitat treballa per a la protecció de l'entorn natural del territori amb projectes de recuperació de Camins Ramaders, restauració de la flora i la fauna, organització del primer Campus Internacional de Treball i en formació i sensibilització vers el medi ambient i el canvi climàtic. A més, té convenis signats amb el Departament d'Ensenyament, diversos Instituts i amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Per seguir amb la tasca que estem realitzant, t'adjunto una proposta de participació amb la documentació corresponent, per si consideres interessant treballar amb nosaltres i contribuir a un món més just, solidari i ecològic. Si vols col·laborar, et convidem a una trobada el proper dia 15 de febrer, a les 19:00h a la nostra seu, Centre Cívic Molí de Vent, carrer de l'Aigua, 203-205 de Vilanova i la Geltrú.

Us preguem que confirmis la teva assistència mitjançant resposta a aquest correu.

Gràcies

Enrique Castro

President GarrafCoopera garrafcoopera@gmail.com Tel:+ 34 629 337 190 Centre Cívic Molí de Vent. C/ del Aigua, 203-205, Tel:+34 938 15 18 45 08800 Vilanova i la Geltrú

Fes click en els següents enllaços per entrar als documents:

Entradas destacadas

Entradas recientes

Archivo

Buscar por tags

bottom of page