top of page

L'Ortoll a WIKILOC: Ruta Ronda d'Adarró

Ara que el confinament s'ha tornat menys rigorós i es permet fer passejades i esport durant certes hores cada dia, us recomanem fer una volta amb bicicleta, corrent o marxant tranquil·lament per la Ronda d'Adarró rere el poble íber (si ja heu estat per l'Ortoll, haureu vist que molta gent ja ho fa).

Aquesta ruta que us compartim, ben anomenada Ruta de la Ronda d'Adarró, rodeja i s'interna per la zona de bosc, travessa pel Turó del Seu, i s'acompanya de mar i bones vistes. No passa dues vegades pel mateix camí així com tampoc requereix creuar cap carretera (com si ho fa la Ruta del Confinament, el doble de llarga!).

En total complim 4,46km de natura i costa ben entrada en primavera!

Entradas destacadas

Entradas recientes

Archivo

Buscar por tags

bottom of page