top of page

Novetats a la platja Miramar-St. Gervasi

És notícia: tot preparat perquè el tram del camí de Sant Gervasi entre el pas sota la via a Adarró i l'aparcament de Sant Gervasi-Miramar sigui exclusivament per a vianants i ciclistes (i vehicles de veïns, policia, etc).


L'Antoni Palacios i Asensio, actual Regidor de Mobilitat i Projectes i Obres d'espai urbà, ha tractat aquest tema de primera mà amb GarrafCoopera entre els dies 20 i 22 de Juliol - recent acabades les obres - per tal de comentar els canvis físics a la zona.


Us deixem el seu resum de l'actuació:


​​<<Les mesures de mobilitat de restricció del trànsit que s’estan duent a terme a la zona compresa entre el carrer de Ponent, camí de Sant Gervasi i l’avinguda de l’Aiguadolç seran permanents i vigents durant tot l’any. Quant al camí del Fondo de Sant Gervasi entre el carrer de Ponent (pas sota la via) i el carrer del Montseny, el camí seguirà permetent el trànsit en ambdós sentits de circulació només a vehicles autoritzats (veïns i servei dels horts i l’escola), excepte en horari d’entrada i sortida escolar. I es prohibirà l’entrada al pas sota la via des d’Adarró. És a dir, ja no es podrà accedir al camí de Sant Gervasi des del carrer de Ponent [c/ Almirall Gravina]. Està previst que aquesta actuació es dugui a terme de forma immediata. Actualment no hi ha cap altra mesura prevista, tot i que al setembre es treballarà amb els agents implicats, com són els veïns i l’escola Llebetx, per tal d'estudiar altres actuacions complementàries.>>

Una gran notícia per a totes les persones i associacions que han estat demanant aquests canvis durant molts anys i per molt diversos motius - menys contaminació, major netedat, evitar problemes de tràfic, i allargament de les zones verdes 'històriques' de passeig sense cotxes que ara veritablement enllacen el passeig, les ruïnes d'Adarró, i l'Ortoll sencer gairebé fins a Cubelles!

A veure si els grups locals de la Coordinadora d'Entitats pel Clima del Garraf - entre elles APMA Garraf, Plataforma pels Camins Escolars VNG, Col·lectiu de Veïns Contra la Contaminació, etc. - que seguim treballant i proposant mesures com aquesta mateixa pacificació de la zona aconseguim el mateix per al tram a l'altre costat del pas sota la via fins a l'escola Canigó, en favor d'un accès segur per a les famílies del Llebetx i com a ideal accès verd a l'Ortoll, Sant Gervasi, i més enllà.

Camí cap a Sant Gervasi - una imatge a la que ens acostumarem sense problema

Entradas destacadas

Entradas recientes

Archivo

Buscar por tags

bottom of page