top of page

Garraf Coopera col·labora amb la inserció social de joves immigrants


Des del mes de novembre de 2020, Garraf Coopera ha col·laborat amb l’empresa d’inserció social Brins d’Oportunitat i encarregat diferents treballs a joves immigrants no acompanyades que van arribar a Espanya d’adolescents però ara són majors d’edat.Entre aquests treballs destaca la delimitació amb pedres d’un nou camí que travessa una zona verda municipal en paral·lel a la C-31 entre la Ronda d’Amèrica i l’avinguda Torre del Vallès. Aquest camí, denominat la Carrerada, va ser obert per Garraf Coopera l’octubre passat i pertany al Camí Ramader de la Marina d’aproximadament 200 quilòmetres, que recorre Catalunya de nord a sud: des de les muntanyes de la Cerdanya, fins a la sorra de la platja al Penedès-Garraf.

Garraf Coopera considera la col·laboració amb Brins d’Oportunitats una conseqüència natural de la seva doble línia de treball: la cooperació internacional i la protecció del medi ambient.


La delimitació amb pedres del nou camí a la Carrerada està sent realitzada per quatre immigrants de l’empresa d’inserció social, Brins d’Oportunitats.
Però què és Brins d’Oportunitats?


És una empresa d’inserció social que realitza tasques agrícoles i ambientals. Es tracta de cinc persones: un monitor/cap de brigada i quatre peons que treballen 8 hores/dia realitzant tasques de plantació, recol·lecció, poda i altres feines auxiliars i de manteniment de finques.

Els quatre peons que conformen la brigada venen d’un programa de treball i formació emparat per la Generalitat i dins del projecte d’inserció laboral Brins d’Oportunitats. El projecte busca donar una oportunitat a joves (majors d’edat) que han arribat a casa nostra fugint de les condicions d’extrema pobresa o de violència del seus països, mitjançant la formació i l’experiència pràctica en tasques agrícoles.La contractació dels serveis de la brigada es realitza mitjançant l’empresa Brins d’Oportunitats que en garanteix la qualitat dels serveis així com es fa responsable dels seus empleats (els joves). La contractació dels serveis d’una empresa d’inserció com Brins d’Oportunitats pot facilitar el compliment de la RSC (Responsabilitat Social Corporativa) per part dels clients, donat que es tracta d’un projecte social d’ajuda a persones amb dificultats.


Els treballs estan supervisats en tot moment per un cap de brigada i formador en possessió del títol d’Enginyer Tècnic Agrícola. Les tasques s’adaptaran a les exigències dels contractants i es faran segons les seves indicacions. Recomanem!


Pots llegir més sobre l’empresa a la seva pàgina web Brins d’Oportunitats


Entradas destacadas

Entradas recientes

Archivo

Buscar por tags

bottom of page