top of page

Taller de Salut i Medi ambient del 21 de Juliol

El dia 21 de Juliol s'ha dut a terme un taller sobre Salut i Medi dels ocasionalment realitzats a diverses zones de l'Ortoll.

​​

​​Organitzat en principi per a persones associades a GarrafCoopera o a ECOL3VNG (associació de la "turuta"), l'event va ser conduït per l'Agnès Pérez i la Marian Albertoli, ambdues dedicades a diverses activitats ecològiques i naturals.Com a presentació, us deixem els seus contactes:

Els seus noms són enllaços als seus perfils de Facebook per si voleu seguir les seves activitats.


La tarda del 21 de Juliol es va parlar d'ecologia i de cuina d'aprofitament.

Es va fer una iniciació a tècniques d'apropament a la natura mitjançant el so, la veu, i el moviment 'primordial'.Fins a dia d'avui, a l'Ortoll s'han celebrat jornades obertes i gratuïtes de relaxació i massatge sonor amb bols tibetans, de meditació a cel obert, de ioga en plena natura, de desconnexió urbana i aproximació a la terra i les plantes, i d'altres activitats de fer bé a cos, ànima, i ment.


Salut!

Entradas destacadas

Entradas recientes

Archivo

Buscar por tags

bottom of page